Rekisteri-ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999, 10§ ja 24§) ja UE:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018.

Rekisterinpitäjä/yhteyshenkilö

Sikaihana/Kerttu Jalonen

Mikkolantie 2A5

33470 Ylöjärvi

Puh.045 664 2560

kerttu@sikaihana.fi

www.sikaihana.fi

Y-tunnus 2735793-1

 

Rekisterin nimi

Sikaihanan asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Sikaihana.fi:n asiakkaaksi. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin. Henkilötietoja käytetään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin jotka ovat:

-tilauksen toimittaminen

-tilaukseen liittyvä tiedottaminen

 

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja

-nimi

-postiosoite

-sähköposti

-puhelinnumero

-Tilaustiedot

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin pakolliset tiedot saadaan rekisteröintilomakkeesta. Asiakas voi milloin tahansa muuttaa ja täydentää tietojaan verkkokaupan omilla asiakassivuillaan.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisterin sisältöä ei luovuteta Sikaihanan ulkopuolelle.

 

Rekisterin suojaus

Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattuja sekä verkon osalta kuin fyysisesti. Tietoihin pääsee vain rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen.

 

Rekisteröidyn oikeudet

 

Tarkastusoikeus

-rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

-rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

 

Vastustamisoikeus

-rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Poisto-oikeus

- rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

-rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

-rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html .

Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 15.02.2020 alkaen.


Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Sikaihana, y-tunnus 2735793-1.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä pitää olla huoltajan lupa tilaamiseen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimitus-ja maksuehdot koskevat Suomeen lähetettäviä tilauksia. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.sikaihana.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkistaa tilauksen sisällön.


Jos et saa tilauksen jälkeen tilausvahvistusta vuorokauden kuluessa sähköpostiisi, otathan yhteyttä kerttu(at)sikaihana.fi. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion.


Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


Maksu pankkipainikkeilla

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-,

Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat

käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja

American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun

saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun

suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla

maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan

järjestelmiin.


Toimitusaika
Toimitusaikamme valmiina oleville tuotteille on 1-3 arkipäivää. Toimitusaika lasketaan siitä, kun maksusuoritus näkyy kaupassamme. 

Viivästyksistä toimitusajoissamme pyrimme tiedottamaan Sikaihanan Facebook-sivuilla sekä verkkokaupassa (www.sikaihana.fi).


Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut ovat kirjepostille 4€/tilaus ja paketeille 6€/tilaus. Toimituskulut sisältävät posti-ja pakkauskulut. Tuotteen toimituskulut maksetaan normaalisti tuotteen/tuotteiden tilauksen yhteydessä.

Valitsemalla toimitustavaksi nouto, voit noutaa tilauksen ilman toimituskuluja Sikaihanalta, Mikkolantie 2, 33470 Ylöjärvi.

Noutamattoman paketin palautuessa lähettäjälle, veloitamme paketin alkuperäiset toimituskulut sekä Postin meiltä veloittaman takaisinlähetyskulun.



Vaihto- ja palautusehdot
Verkkokaupan kautta tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Otathan palautustilanteissa yhteyttä kerttu (at)sikaihana.fi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus!


Tilauksesta tehdyillä tuotteilla ei ole automaattista palautusoikeutta, ellei tuote ole virheellinen.


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kuljetuksen aikana kadonnut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen kerttu(at)sikaihana.fi tai puhelimitse 045 664 2560.

Ilmoitus virheellisestä tuotteesta tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Jos paketti on vaurioitunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.


Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava huolella kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.


Sikaihana ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, hankaloituu tai viivästyy Sikaihanan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevien asioiden johdosta kuten sodasta, luonnonkatastrofista, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisten päätöksestä tai muusta vastaavasta yrityksen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Sikaihana käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille.


Riitojen ratkaisu
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).